Eu vreau să câștig!

running_feet

După calendarul evreiesc (calendarul Bibliei), astăzi suntem în anul  5774, iar după cel gregorian astăzi e ultima zi din anul 2013.

Am o dorință, care ar putea fi și dorința inimii tale pentru anul ce ne stă în față:

“Uitând ce-a fost în urma mea, alerg înainte pentru a primi cadoul cel mare”…cununa care nu se poate veșteji!

Ce ți-ai putea dori mai mult, decât să fii dedicat în totalitate lui Dumnezeu, știind că la sfârșitul alergării tale vei primi în dar o moștenire alături de Cristos?

Dragi prieteni, să ne auzim cu bine și pe mai departe!

Cu drag,
Melania L.

 

O inimă după plăcerea Ta!

Cute-Pure-Heart-Wallpaper

O inimă curată Doamne,
O inimă în care să nu existe compromis,
O inimă pasionată de Împărăția Ta
O inimă care să se desfăteze în cuvântul Tău,
O inimă în care să locuiești cu plăcere,
O inimă care să fie aproape de cei suferinzi,
O inimă dedicată Ție până la ultima ei bătaie,
Așa să-mi fie inima Doamne.
Ia-o acum în mâinile Tale sfinte
Și modeleaz-o, pentru a fi pe placul Tău!

Melania L.

Mântuire doar prin Isus

Căci un Copil ni s­-a născut, un Fiu ni s­a dat, şi domnia va fi pe umerii Lui; Îl vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii”. (Isaia 9:6)

Aceste cuvinte prevestite de proorocul Isaia s-­au împlinit ad litteram.

Isus, născut într­-un context iudaic, trăind și propovăduind neprihănirea prin credință și nu aceea care se capătă prin faptele Legii, se bucură de o recoltă bogată pe pământ, deoarece mulțimi de oameni, de-­a lungul secolelor și până astăzi au acceptat și acceptă frumusețea lucrării Lui în viețile lor.

Oameni din diferite clase sociale, săraci sau bogați, situați pe diferite continente ale pământului experimentează la modul cel mai înalt iubirea adevărată și absolută care vine de la Dumnezeu prin persoana Fiului său prețios Isus.

Limbajul dragostei Lui este același pentru orice ființă umană de pe pământ.

Lupta oamenilor după falsa fericire ia sfârșit când Îl întâlnesc într­-un mod personal pe Împăratul lor, iar neliniștea, teama de necunoscut, depresiile o iau la fugă din sufletele lor la contactul cu Divinitatea.

Isus este persoana care merită toată reverența noastră. Statutul Lui nu a fost vreodată discreditat. Atitudinea Lui de smerenie, evidențiată prin încingerea cu ștergarul și spălarea picioarelor ucenicilor Săi, ar trebui să ne motiveze suficient de mult, astfel încât să ne implicăm în viețile oamenilor pentru a le oferi suportul de care aceștia au nevoie.

Ce înseamnă Isus pentru tine?

Trebuie să accepți astăzi realitatea faptului că nu poți face nimic fără El. Nu poți fi mântuit prin propriile forțe, nu poți să te raportezi la El cu superficialitate rostindu­-I numele doar într­-un mod sporadic și în continuare să insiști cu bălăcirea în mocirla compromisului tău. El dorește ca întreaga ta ființă, în toată complexitatea ei, să Îi aparțină. Este interesat să aibă o relație cu tine și să fie una autentică, care să te determine să te ridici și să lupți împotriva păcatului. Cum vei răspunde acestei provocări?

Sufletul tău își va găsi leacul doar în Isus, cadoul trimis de Dumnezeu special pentru tine. Acceptă acum acest dar minunat!
Melania L.

Îl vrei pe Domnul Isus?

images

Decembrie este luna cadourilor, luna când speri că o minune va avea loc în viața ta. Luna când ți-ar place să îl întâlnești pe cel cu care te vei căsători într-o zi. Este luna când casa îți este atât de frumos decorată. Luna în care îți impui să fii mai bun.

Asta înseamnă și pentru tine luna decembrie?

Dacă tot se sărbătorește nașterea Domnul Isus (deși, nu în luna decembrie s-a născut), haideți să ne concentrăm asupra frumuseții acestui cadou, trimis de Dumnezeu pentru noi.

Sau aștepți să vină ziua de 24 pentru a desface panglica de la cadoul atât de frumos ambalat, în speranța că vei găsi în interior ceva ce ți-ar aduce multă bucurie. Și doar atât! Punct.

Dar oare cine îl vrea pe Domnul Isus ca și cadou pentru inima lui ciopârțită de păcat?

Cine?

Cine îl vrea pe Isus????

Cine vrea ca să moștenească cerul alături de El?

Cine vrea ca Domnul Isus să fie motivul pentru care trăiește zilnic?

Oare cine?

??????

Melania L.

Roagă-te și ajută!

images

Unii oameni refuză să fie ajutați. Deși au răni adânci în inimă, preferă să le mascheze, vrând să arate că totul este în regulă.

Dacă vrei să fii aproape de ei pentru a-i ajuta, poate că îți vor spune: “până aici, ceea ce avem în inimă este privat”.

Și vezi că viața le este un chin. Și cară neiertarea cu ei, peste tot…și acest lucru nu îi ajută, în schimb le distruge inima.

Ceea ce mai poți face în continuare, este să vorbești cu Dumnezeu despre ei. Doar puterea Lui poate să îi elibereze de lanțurile cu care sunt legați.

Dacă, citind aceste rânduri îți amintești că cineva drag inimii tale suferă, dar în același timp refuză ajutorul, te încurajez să ceri mila lui Dumnezeu în viața acestei persoane.

Tu, înconjoar-o cu dragoste și arată-i iubire necondiționată.

Roagă-te până are loc minunea eliberării ei!

Melania L.

O scrisoare și multă bucurie!

470549a0e0c0496b6cce6bc8dc02cebe

Există oameni singuri, care se bucură enorm atunci când primesc semnale de dragoste din partea altor persoane. Aceste semnale pot arăta sub forma unui buchet de flori pe care-l primesc sau a unei scrisori care apare exact în momentul în care aceștia au cea mai mare nevoie de încurajare.

Am cunoscut o femeie credincioasă, care cu puțin timp în urmă a plecat la Domnul. Avea 74 de ani, locuia singură și suferea de diabet. Din când în când îi trimiteam scrisori. Într-o noapte am visat că trecea pe lângă mine, adresându-mi cuvinte de mulțumire.

În urma acestui vis m-am gândit  că viața acestei femei se poate sfârși, așa că i-am scris din nou. Mi-a răspuns după o zi de la primirea scrisorii.

Te las pe tine să citești câteva din cuvintele scrise de mâna ei, ultimele ei cuvinte pentru mine…

DSC01516

DSC01517

Te încurajez să te gândești la cei de lângă tine, pentru a le face bine.

Fiecare om este fericit atunci când înțelege că este important pentru cineva.

Ia-ți timp pentru a-ți reaminti de acei bătrâni singuri cu care ai avut cândva legătură. Fă tot posibilul să îi reîntâlnești până încă mai sunt în viață.

Adu bucurie și speranță în jur. Cum se poate realiza lucrul acesta? Primind tu mai întâi dragoste de la Dumnezeu și în felul acesta o vei putea dărui și altora.

Melania L.

Cum arată Dumnezeul tău?

HolyGodHolyPeople_www

Tu ai venit să salvezi oamenii de la moarte veșnică, însă mulți sunt cei ce nu vor să aibă vreo legătură cu Tine,

Pentru unii ești doar o imagine creată de mintea lor, la care se închină,

Există și categoria celor care nu îți cred cuvintele ca fiind Adevărate, în schimb dau crezare unor minciuni după care își ghidează viața.

Câtă pierdere pentru toți aceștia!

Eu știu că Tu ești Dumnezeu,

Ești Sfânt, Neprihănit, ești Domnul Păcii,

Ești Cel ce ai toată puterea în Cer și pe pământ,

La cuvântul Tău lucrurile se pun în mișcare,

Nimeni nu ți se poate împotrivi atunci când vrei să faci ceva,

De glasul Tău ascultă toată oștirea cerească.

Dar tu omule, oare până când vei continua să sfidezi Biblia?

Acolo sunt cuvintele Domnului pentru tine.

Dacă le vei împlini, așteaptă-te să moștenești Raiul!

Dacă nu vrei să le citești și să le împlinești, oare ce soartă crezi că te așteaptă?…

Trezește-te, astăzi!

Melania L.

Rugăciune

forgiveness

Doamne fă-mă sensibilă la vocea Ta, pentru a ști în momentul următor ce alegeri să fac,
Vindecă-mă de rănile trecutului,
Ajută-mă să-i pot ierta și iubi pe cei ce m-au rănit vreodată,
Fără a-i permite trecutului să îmi influențeze prezentul.
Fă-mă o lumină puternică în întunericul acestei lumi!
Vreau să Te iubesc cu pasiune, și să-i slujesc pe cei ce suferă!
Fie ca vocea mea să nu stea mută, ci să le spună oamenilor care se îndreaptă înspre iad, să își schimbe direcția
Și să aleagă calea pe care Tu ai trasat-o pentru salvarea omenirii din păcat – Isus!

Doamne ajută-mă la aceasta!

Melania L.

Soare sau nori

download

Ieri a fost soare pe cerul vieții tale, astăzi vântul a bătut cu putere. Dacă așa stau lucrurile, ce reacție ai avut astăzi?

Dacă ai fost în vizorul unei persoane, poate aceasta să spună despre tine?: “Maturitatea cu care M. și-a rezolvat problema, nu o văd prea des și la alte persoane”. Sau ești rușinat de superficialitatea de care ai dat dovadă atunci când semenul tău ți-a cerut să îl ierți?

Da, avem parte în viață atât de zile însorite, cât și de zile înnorate.  Acestea din urmă pot fi ca niște spini care ne produc sângerare. Singuri nu am reuși să ne vindecăm de înțepăturile produse de acești spini. Domnul se apropie de noi și ne vindecă, atunci când îi cerem ajutorul. Cât e de bun! El merită toată închinarea și lauda noastră!

Să învățăm să ne raportăm corect la fiecare zi din viața noastră!

Melania L.

Cuvinte adevărate

Bible-in-hand

Cuvântul Domnului îți dă viață adevărată. Îți deschide ochii pentru a vedea frumusețea lui Dumnezeu. Îți luminează mintea. Te face să înțelegi că viața nu o poți trăi după placul tău, pentru ca mai apoi, să moștenești Cerul. Te încurajează să crezi promisiunile lui Dumnezeu pentru că sunt adevărate, promisiuni care sună în felul următor: “Nu te teme căci Eu sunt cu Tine. Nu te uita cu îngrijorare căci Eu sunt Dumnezeul tău. Te chem pe nume, ești al Meu. Dacă vei trece prin ape Eu voi fi cu tine”…

Domnul Isus a spus: “Adevărat, adevărat vă spun, că cine ascultă cuvintele Mele, şi crede în Cel ce M-a trimis, are viaţa veșnică, şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă”.  (Ioan 5:24)

Citește cuvintele Domnului pe care le găsești pe paginile Bibliei. Acestea îți vor transforma viața.

Melania L.

Împrietenește-te cu Domnul!

209_2593653

    Oare la ce te gândești atunci când vezi o clepsidră cu nisipul care curge în interiorul ei?  Te gândești în acele momente la cât ești de trecător?

   Este posibil ca atunci când te aștepți mai puțin, când ești în mijlocul succesului tău,  să auzi vocea Domnului spunându-ți: “Timpul tău pe pământ s-a sfârșit”. Oare ești gata să te întâlnești cu El?

    Poate că  ne-am făcut planuri pentru ziua de mâine sau pentru lunile și anii ce vor veni, însă nu avem siguranța că se vor materializa vreodată. Următoarea secundă nu ne aparține.

   Tocmai de aceea te sfătuiesc astăzi să te împrietenești cu Dumnezeu, prin acceptarea lui Isus ca Domn și Mântuitor al vieții tale.

   Vei face lucrul acesta, stimate cititor?

Melania L.

Fericit!

autumn-fall-flowers-free-freedom-happiness-Favim.com-64360

Mulțumesc Doamne pentru că Tu asculți rugăciunea,

De aceea mă voi încrede în Tine mereu.

Tu ridici omul atunci când este copleșit de suferință,

Îi pui cântecul bucuriei pe buze,

Astfel încât, acesta poate să își continue calea

Care duce la Tine.

Doamne, cu Tine viața este atât de frumoasă!

Mulțumesc că doar Tu ești în stare să transformi inimi

Și să aduci fericire deplină.

Te iubesc Doamne!

Melania L.

Iubește!

images

Este o nouă zi. Ai o nouă oportunitate de a iubi. Iubește! Poate că ție-e greu să îmi accepți sfatul, deoarece chiar acum te-a rănit cineva și ar fi ultimul lucru pe care ai vrea să-l faci. Dacă ne-am conduce viața după principiul “Iubește doar atunci când simți”, ce s-ar alege de noi?

Iubirea este o alegere. Trebuie să acceptăm că fiecare om este imperfect, de aceea, să fim deschiși în a dărui iertare și iubire indiferent de circumstanțe. Și vom reuși să facem aceste lucruri cu ajutorul Domnului. El este sursa puterii noastre.

Iubește!

Melania L.