Miracolul laudei

 

Ridică-te din starea în care te găsești acum! Concentrează-te asupra frumuseții, bunătății lui Dumnezeu și începe să Îl lauzi, pentru Cine și Ce este El. Da, Domnul se prezintă în mijlocul laudelor ce îi sunt aduse. Aici își întâlnește copiii spirituali și le vorbește, îi încurajează, le vindecă rănile interioare, aici le deschide ochii să vadă ce pas ar trebui să facă mai departe în umblarea lor cu El. Ce bine este în prezența Tatălui! Câtă pace, câtă bucurie aduce întâlnirea cu El.

Te încurajez astăzi să cauți prezența Domnului. Îți este groază să Îl întâlnești pentru că haina ce o porți nu-i potrivită pentru întâlnirea cu un Rege? Îți este murdară și sfârtecată de câinii veacului acestuia? Să știi un lucru: El nu te disprețuiește. Va avea milă de tine și te va îmbrăca cu o haina frumoasă și curată. Uauu! Așa știe Domnul  să procedeze. Apoi viața ta va musti de bucurie pentru că Domnul s-a atins de tine. Însă, tu trebuie să faci un lucru, acum, și anume: Să vii la El, pentru că te așteaptă!

Copyright © Melania Leinfellner

7 thoughts on “Miracolul laudei

    1. De binecuvântarea Domnului, fiecare pământean are nevoie. Când omul tânjește după binecuvântarea Lui, El este gata să i-o dăruiască. Numai dacă ne aflăm sub această binecuvântare, putem fi cu adevărat fericiți. Doamna Viorica, mâna cea bună a Domnului, să vă conducă mereu. 🙂

      Like

Lasă un răspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s