El mă vede, El mă aude!

 

Dumnezeu vede, Dumnezeu aude! Poate că acestea sunt cuvintele pe care trebuie să le auzi acum. S-ar putea ca momentan să fii într-o stare nu prea grozavă. Te-ai uitat adineaori în oglindă și ți-ai văzut fața ce îți trăda suferința lăuntrică. Poate că orice lucru pe care încerci să-l faci acum pentru a ieși din starea negativă în care te afli, nu dă rezultate. Oare cum să te ajut? Uită-te la mine. Ascultă-mă. Crezi că ești uitat de Dumnezeu? Nicidecum! Crezi că problema ta este prea mare ca Domnului Cerului să te ajute să o depășești? Nicidecum!
Atunci de ce nu ai apela direct la ajutorul Lui. El îți ascultă fiecare cuvânt. El nu îți disprețuiește modul de exprimare. Dacă simți că trebuie să plângi, fă lucrul acesta. El nu te judecă. Ceea ce există în inima ta împărtășește cu El. El iubește să te audă. Rezolvarea ce vine de la El, nu se compară cu ceea ce ar putea face omul pentru tine.
Acum îndrăznește, Domnul te așteaptă. Poate că aud și eu vești de la tine, cum că ai depășit starea neplăcută în care te-ai aflat.
Îți doresc o zi minunată!

Domnul aude când strig către El (Psalmul 4:3 b )

Copyright Melania Leinfellner

2 thoughts on “El mă vede, El mă aude!

Lasă un răspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s