Trebuie să vorbești!

Dacă mi-ai spune că astăzi ai văzut un accident teribil și tu ai trecut pasiv pe lângă, cu toate că victimele îți implorau ajutorul, aș putea crede că în spatele comportamentului tău se află o ură teribilă față de ele. M-aș gândi că a existat un moment în viața ta când acestea te-au rănit profund. Cu toate acestea, ți-as spune că ai greșit enorm, refuzând să le acorzi ajutorul de care aveau nevoie.

Dacă ești un urmaș al lui Isus, îți va păsa de cei de lângă tine. Atunci când îi vei vedea arzând din cauza flăcărilor păcatului, vei face tot posibilul pentru a-i salva. Îi vei smulge din mijlocul focului. Nu te vei rușina să le vorbești despre faptul că salvarea lor din păcat este Isus (Oameni buni, nu există o altă cale!). Chiar  dacă vei fi ridiculizat, vei continua să vorbești. Tu știi că se dă un război spiritual pentru sufletele oamenilor. “Tu te vei posta la porțile iadului, pentru a-i direcționa pe oamenii către cer”.

Câtă bucurie vei avea în “ziua aceea” când Domnul te va răsplăti pentru faptul că ai pus în practică lucrul cerut de El, înainte de a se ridica la cer, și anume, acela de a duce Evanghelia la orice făptură de pe pământ.

Câtă bucurie vei avea când vei întâlni oameni care îți vor mulțumi, pentru că ai făcut pentru ei cel mai bun lucru posibil, vorbindu-le despre mântuirea prin Isus, atunci când ai fost pe pământ!

Se merită să vorbești despre Isus? Cu siguranță!

Și toți credincioșii să spună “Amin!”  🙂

Apoi le -a zis: ,,Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.  Cine va crede şi se va boteza, va fi mântuit; dar cine nu va crede, va fi osândit. (Marcu 16:15,16)

Copyright © Melania Leinfellner

Poți asculta și cântecul de mai jos

3 thoughts on “Trebuie să vorbești!

  1. Eu ma conduc dupa acel celebru citat: “Predica Evanghelia oricand si, daca e nevoie, foloseste si cuvinte”. Inainte de a le spune oamenilor despre Isus, trebuie sa traim printre ei cum a trait Isus… si daca suntem provocati sa dam socoteala de credinta noastra, sa le raspundem cum ne invata Dumnezeu, nu sa ii plictistim noi cu multe vorbe. Oamenii din ziua de azi, mai ales romanii, care se considera crestini din nastere, sunt satui de vorbe, vor sa vada fapte, vor sa vada ca noi facem o diferenta si ca avem ceva ce ei nu au 🙂

    Like

Lasă un răspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s