Împrietenește-te cu Domnul!

209_2593653

    Oare la ce te gândești atunci când vezi o clepsidră cu nisipul care curge în interiorul ei?  Te gândești în acele momente la cât ești de trecător?

   Este posibil ca atunci când te aștepți mai puțin, când ești în mijlocul succesului tău,  să auzi vocea Domnului spunându-ți: “Timpul tău pe pământ s-a sfârșit”. Oare ești gata să te întâlnești cu El?

    Poate că  ne-am făcut planuri pentru ziua de mâine sau pentru lunile și anii ce vor veni, însă nu avem siguranța că se vor materializa vreodată. Următoarea secundă nu ne aparține.

   Tocmai de aceea te sfătuiesc astăzi să te împrietenești cu Dumnezeu, prin acceptarea lui Isus ca Domn și Mântuitor al vieții tale.

   Vei face lucrul acesta, stimate cititor?

Melania L.

2 thoughts on “Împrietenește-te cu Domnul!

  1. Cum sa fim prietenii lui Dumnezeu: Avraam a fost socotit neprihanit fiindca a crezut (Iac. 2 :23). Iar Proverbele ne invata ca Dumnezeu este prieten cu cei fara prihana (Prov. 3 :32). Psalmii ne invata ca esti prietenul lui Dumnezeu daca te temi de El, adica daca dai dovada de un respect si de o reverenta foarte mare fata de El (Ps. 25 :14). Isus ne spune ca suntem prietenii lui daca facem ceea ce ne porunceste (Ioan15 :14). 🙂 Cuvantul original din ebraica tradus prin « prietenie » in psalmul 25:14 se refera la o convorbire confidentiala sau la un prieten special, intim, ceea ce scoate in evidenta caracterul foarte profund si autentic a unei astfel de relatii. Ce privilegiu sa-L avem pe Dumnezeu ca prieten special si intim !

    Like

Lasă un răspuns