Trezește-te!

Prezența ta în această lume are un scop bine definit. Viața îți este dăruită nu doar pentru a-ți canaliza toată energia, gândurile și timpul în vederea împlinirii tale personale. Există ceva mult mai mult decât atât! Recunoști faptul că deși succesele în viața ta încep să prindă contur, interiorul îți este în agonie! O zi cheamă o altă zi pentru a-i fi părtașă la suferința ta.
Dacă ești părinte, cunoști sentimentul acela de dor cumplit după vorbele copilului tău care acum în rebeliunea lui s-a îndepărtat de casă. Dacă ești căsătorit poate ai experimentat tăcerea de fier care s-a așternut între tine și partener și cât de mult îți tânjea inima să auzi din nou cuvinte blânde, pline de dragoste care să îți fie adresate!
Dumnezeu, Creatorul nostru așteaptă să comunicăm cu El, să-I spunem TATĂ!
Trebuie să-L doară mult nepăsarea ta. Te vede pe tine care ești la capătul puterilor și astăzi îți adresează cuvinte de pace, cuvinte de mângâiere, care îți vorbesc despre un viitor bun și sigur doar alături de El.
Minciunile adversarului adevărului îți șoptesc că pentru tine aceste lucruri nu vor funcționa. Și știi de ce o face? Pentru că urăște să te bucuri de viața adevărată care se răsfrânge doar dintr-o relație cu Dumnezeu. Știe că atunci când vei da credibilitate cuvintelor lui Dumnezeu, viața ta va avea cu adevărat un rost pe pământ.
Cei vei face acum?
Melania L.abundant_life_the_key_v1_john_10_10_invitation-r337bb1b7027b4358903cdd44c85f1e79_8dnm8_8byvr_512

25 thoughts on “Trezește-te!

  1. foarte frumos si patrunzator ar fi frumos sa si cred din toata inima aceste lucruri nu doar cu mintea doamne ajutama

    Like

  2. Mulțumesc Anastasia. Mă bucur să aud asta..Dumnezeu să mă ajute în continuare în ceea ce voi scrie…să fie de un real folos pentru orice cititor! Dumnezeu să te binecuvânteze și pe tine. Te pup! 🙂

    Like

  3. Iti multumesc mult, draga Melania pentru postarile tale. Cu cuvintele tale atat de adevarate, ne deschizi noi orizonturi pentru multi dintre noi!
    O seara minunata iti doresc, draga Melania si multe binecuvantari! 🙂

    Like

    1. Mulțumesc Niculina. Dumnezeu sa te binecuvânteze. Dumnezeu sa o vindece pe fiica voastră. Încredeți-vă într-un Dumnezeu la al cărui cuvânt lucrurile care nu sunt iau ființă.
      El vede situația prin care treceți și nu rămâne pasiv atunci când cineva îi cere ajutorul.
      O noapte liniștită.

      Like

Lasă un răspuns