Urăște păcatul!

how-to-repent_472_314_80
Există păcate în viața ta în care te complaci. Îți sunt tare dragi, acesta este motivul pentru care nu vrei să renunți la ele. Așa cum le consideri tu, ca fiind “păcate nevinovate”, ele te pot opri de la moștenirea cerului alături de Hristos, dacă continui să le practici.

Fii convins că Dumnezeu nu tolerează păcatele! Căindu-te de ele primești iertarea Lui.

Cere-i lui Dumnezeu intervenția în viața ta, deoarece El este în măsură să te convingă de starea rea în care te afli și tot El are puterea să te ierte pentru orice lucru grav pe care l-ai fi putut înfăptui vreodată.
Melania Leinfellner

Advertisements

4 thoughts on “Urăște păcatul!

 1. Sfatul meu aici ar fi sa NU URAM NIMIC , nici chiar pacatul,pentruca s-ar putea sa ramanem fara pacat si ramane URA ! Cu aceasta ce ne facem… ? Ce mai facem ca sa scapam de ea? Ura,este tot un fel de pacat ! Eu as formula altfel aici : in primul rand ar fi bine sa identificam ce anume este pacat.Dupa acest pas trebuie sa ne adresam lui Dumnezeu sa ne lumineze in legatura cu acesta si sa ne indrume in modul de EVITARE al pacatului.Trebuie sa fim cu sufletul impacat ca El stie cel mai bine ce si cum e mai bine pentru noi.Cand ne rugam pentru ceva,ingrijorarile viitoare nasc neincredere in sufletul nostru si anuleaza insusi rugaciunea.Odata ce ne-am rugat pentru ceva,aceea se va intampla,iar daca nu ,e clar ca nu ni se potriveste si vom primi o alta varianta care ne va pastra puritatea sufletului.Tot ce vrea Dumnezeu de la noi este sa ne rugam pentru IUBIREA LUI SI SA-I OFERIM IUBIREA NOASTRA SI CELE MAI NOBILE SENTIMENTE ! Putem fi siguri ca El ne va da inzecit,insutit si inmiit inapoi tot ce avem nevoie.

  Like

  1. Urâţi răul, cei ce iubiţi pe Domnul! El păzeşte sufletele credincioşilor Lui şi-i izbăveşte din mâna celor răi. (Psalmul 97:10)
   Frica de Domnul este urârea răului; trufia şi mândria, purtarea rea și gura mincinoasă, iată ce urăsc eu. (Proverbe 8:13)

   Like

Lasă un răspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s