Curat, fără vreo pată!

5aff75bb5eea2939ccc6bcb21c6cdadf
Tu poți fi diferit, tu poți fi pur!
Imaginea majorității oamenilor nu este una pe care ți-ai dori să o ai. Însă trăind în mijlocul unor oameni corupți, s-ar putea ca influența lor să fie atât de puternică asupra ta, încât ai fi în stare să îți cobori și tu standardele, cu orice preț. S-ar merita? Absolut deloc! Să te murdărești și tu? Oamenii să nu mai aibă încredere în tine, iar relația cu Dumnezeu să se distrugă?
Înțelege următoarele lucruri:

 • Ești creat cu un scop înalt. Tu poți face astăzi o diferență!

 • Alege să fii omul după inima lui Dumnezeu!

 • Pașii tăi să pășească pe urmele pe care a pășit și Domnul Isus.

 • Dorește-ți să te îndrăgostești de Cel ce te-a iubit și care a demonstrat lucrul acesta prin crucea pe care a suferit-o! Într-o zi Îl vei întâlni cu siguranță. Ești gata să Îl întâlnești pe El?

Astăzi mai ai o șansă să te pocăiești.
Melania Leinfellner

Advertisements

4 thoughts on “Curat, fără vreo pată!

 1. Pocăința…un cuvânt iubit de unii și de alții urât din toată inima.
  Înseamnă că omului trebuie să îți pară rău de viața trăită în păcat și să renunțe la acest mod de trai, de dragul lui Dumnezeu și pentru binele lui etern.
  Înseamnă, să îl accepte pe Isus în inimă ca Domn și Mântuitor personal.
  Înseamnă să îi permită lui Isus să îi conducă viața. El să fie Domnul lui de care să asculte (citind Biblia va găsi ceea ce are de făcut).
  Înseamnă să iubească neprihănirea și celorlalte lucrări ale întunericului care îi conduce pe oameni îi iad să le dea cartea de despărțire. De fapt omul trebuie să-și dorească să fie liber de păcat și apoi Domnul Isus are puterea să îl elibereze.
  Un om pocăit nu înseamnă că nu mai greșește uneori, dar cum spunea cineva: “acea greșeală e ca și un accident, iar nu un stil de trai în viața lui”.
  Un om pocăit va moșteni cerul alături de Hristos.
  Căci Împărăția lui Dumnezeu nu este mâncare și băutură, ci neprihănire, pace și bucurie în Duhul Sfânt. (Rom.14:17)

  Caci Impărăția lui Dumnezeu nu stă în vorbe, ci în putere. (1Cor.4:20)

  Nu știți că cei nedrepți nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu? Nu vă înșelați în privința aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii (cei ce se masturbează), nici sodomiții, (homosexualii, toți cei ce practică relații sexuale anormale) (1Cor.6:9)
  nici hoții, nici cei lacomi, nici bețivii, nici defăimătorii, nici răpăreții nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu. (1Cor.6:10)

  …pizmele, uciderile, bețiile, îmbuibările și alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei ce fac astfel de lucruri, nu vor moșteni Împărătia lui Dumnezeu. (Gal.5:21)

  Căci stiți bine că nici un curvar, nici un stricat, nici un lacom de avere, care este un închinător la idoli, n-are parte de moștenire în Împărăția lui Hristos și a lui Dumnezeu. (Efes.5:5)

  Draga Lavinia, Dumnezeu să te conducă în tot adevărul! 🙂

  Like

Lasă un răspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s