Mulțumesc, tată și mamă!

parents-getting-old
De-a lungul vieții întâlnim persoane care au o influență pozitivă asupra noastră. Trebuie să ne oprim din mersul nostru și să ne întoarcem cu fața înspre ele și de asemenea să le spunem cu adevărat “mulțumesc”.
Poate că sunt părinții pe care spunem că îi iubim, dar cărora niciodată nu le-am adresat cuvinte din inimă sau poate nu suficiente, pentru ca aceștia să înțeleagă cât sunt de speciali pentru noi.
Să nu uităm că am fost copii și părinții au fost cei care ne-au auzit primul cuvânt rostit. Ei ne-au susținut atunci când încercam să ne ridicăm din căderea noastră. Lor le-am adus atâta satisfacție, când le-am rostit pentru prima oară numele de “tată și de mamă”. Atunci când le puneam în practică sfaturile, le sălta inima de bucurie. Dar au experimentat și tristețe și plâns, pentru că al lor copil nu este acasă la o oră stabilită de ei.
Ei au fost cei ce te-au văzut crescând, ți-au fost aproape când ai făcut entorsă, când ai făcut oreon. Îți mai amintești? Dar atunci când sărbătoreai ziua de naștere, îți aduci aminte de bunătățile pe care mama ți le pregătea?
Când tata îți spunea: “Cine-i mai frumoasă, cine-i mai scumpucă?”, oare cine era foarte fericită? Sau poate nu uiți ziua când o auzeai pe mama ta cum se ruga lui Dumnezeu cu lacrimi, deoarece vroia ca odorul ei să fie binecuvântat pe drumul vieții.
Atunci când ai luat decizii neînțelepte, tot ei au fost cei care ți-au șters lacrima și te-au încurajat, că lucrurile vor fi din nou în ordine.
Ești copilul lor atât cât vei trăi, chiar dacă acum ești căsătorit, și poate că locuiești la o mare distanță de ei.
Cu câtă nerăbdare așteaptă sunetul telefonului, pentru a-ți auzi din nou vocea.
Brațele lor vor fi mereu deschise pentru copilul lor.Când le vei face vizite, sărbătoare va fi în casa lor.
Ce-ar fi dacă, data viitoare când vei vorbi cu ei, le vei spune cât sunt de speciali pentru tine? Cere-le iertare pentru faptul că nu le-ai arătat îndeajuns de mult respectul pe care îl merită. Mulțumește-le pentru că au avut răbdare cu tine de-a lungul anilor și pentru dragostea cu care te-au crescut și educat.
Mulțumește-le de asemenea, că datorită lor tu Îl cunoști pe Dumnezeu.
Al tău mulțumesc poate face minuni în viața lor!
Doamne, te rog, binecuvântează-ne părinții! 🙂
Melania L.

Advertisements

2 thoughts on “Mulțumesc, tată și mamă!

  1. Ce frumoooooos!!!! Ce parinti minunati avem… Cum se innopteaza di pun mana pe tel si-I sun!! Ma gandesc la copilasii mei cand o sa plece de acasa.. As fi foarte trista daca ar trece o zi fara sa ma sune sa le aud vocea😭

    Like

  2. Un părinte înțelege cel mai bine lucrurile acestea. Așa că bine te-ai gândit. Sună-i. Sunt minunații noștri părinți! Doamne binecuvântează-i pe mai departe! Te îmbrățișez! HUUUUUUUUUUUGS! 🙂

    Like

Lasă un răspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s