Intrarea lui Isus în Ierusalim!

Poate că te pregătești de sărbătoarea Floriilor sau intrarea Domnului Isus în Ierusalim.. Poate că ți-ai pregătit și un meniu bogat cu care să îți încânți papilele gustative în această zi. Abia aștepți să îmbraci rochia sau costumul care sunt impecabil călcate tot pentru această zi. Ai avut grijă ca să bifezi tot ceea ce era trecut pe lista special concepută pentru sărbătoarea Floriilor! Și zici că ești fericit! Chiar ești fericit?
Fericit e cel ce nu uită să scoată mizeriile din inima lui și să îi spună Celui Ce a intrat în Ierusalim călare fiind pe un măgăruș: vino și în inima mea, pentru că te vreau Domn și Mântuitor al vieții mele.
Osana, Osana, lui Isus!

jesus-triumphal-entry-into jerusalem
Melania L.

9 thoughts on “Intrarea lui Isus în Ierusalim!

  1. Este prima data cand pregatirile pentru tot ce inseamna sarbatoarea Pastelui sunt exact asa cum le doresc de cand m-am intors la Viata. In fiecare an eram frustrata de faptul ca vrand nevrand eram prinsa in mersul acestei lumi in ce priveste pregatirea de sarbatoare….curatenie, curatenie, cumparaturi, etc etc desi dintotdeauna am urat lucrurile astea in raport cu sarbatoarea pentru ca parca fara sa vrem si fara sa o recunoastem, pregatirea exterioara primeaza in dauna celei launtrice. Anul acesta s-a “vestit” in adunarea noastra un post de 21 de zile( sa-i zicem postul lui Daniel); ne-am angajat si noi si in acest rastimp (mai sunt 5 zile din post) am “deprins” jalea; jalea pentru cei din famiile si anturajul nostru care nu Il cunosc pe Cel Inviat. Si acum inaintea acestei sarbatori primeaza in mod clar rugaciunea si smerirea si mijlocirea. E tare bun Domnul!! Asa ca ne pregatim cu entuziasm si bucurie pentru Intrarea Mielului in Ierusalim! Sa va faca Domnul parte de si mai multa Lumina din Lumina Lui in aceste zile de meditatie si bucurie!

    Like

    1. Mulțumesc mult dragă Maria pentru că ai împărtășit cu mine aceste lucruri minunate. Cât de motivatoare sunt cuvintele tale. Îmi doresc și eu ca să primeze în viața mea rugăciunea, smerirea și mijlocirea. Doamne ajuta-mă la aceasta. O săptămână binecuvântată dragă Maria de Cluj :).

      Like

    1. Osanale zi de zi Regelui Regilor. Cât de mult merită lauda și închinarea noastră Mântuitorul nostru. Dragă Ina, o săptămână binecuvântată de Dumnezeu, este ceea ce îți doresc! Te pup !

      Like

Lasă un răspuns