Astăzi am ales să cânt! – Praise His name!

Primul meu cântec postat aici este în limba engleză. Înregistrarea nu este făcută într-un studio, de aceea cred că veți fi îngăduitori. Făcând abstracție de acest lucru și deschizându-vă inima, veți putea fi binecuvântați de ceea ce veți asculta. 🙂 Enjoy!

Text și melodie – Jeff si Shery Easter
Voce – Melania L
Pian – Helmut L

When you’re up against a wall
And your mountain seems so tall
And you realize that life’s not always fair
You can run away and hide
Let the old man decide
Or you can change your circumstances with a prayer

When everything falls apart
Praise His name
When you have a broken heart
Just raise your hands and say
Lord, you’re all I need
You’re everything to me
And He’ll take the pain away

And when it seem your all alone
Praise his name
When you feel you can’t go on
Just raise your hands and say
Greater is He that is within me
And you can praise the hurt away
If you’ll just praise His name

55 thoughts on “Astăzi am ales să cânt! – Praise His name!

  1. Woooow ce fain ai cantat Mela… Ai o voce minunata… Dintodeauna ai cantat deosebit… God bless you!!! Tu ai compus piesa?

    Like

  2. Ai o voce frumoasa. Si mesajul este deosebit…. Sa alegi sa Il lauzi pe Dumnezeu chiar si cand sunt valuri si furtuni nu e usor…Domnul sa te binecuvinteze si sa te ajute sa ii canti mereu cu toata inima ta, in orice imprejurare.

    Like

    1. Dragă Oana, Dumnezeu merită al nostru Multumesc” pentru că totul avem de la El.!
      Te îmbrățișez și eu și un sfârșit de săptămână cât mai liniștit e ceea ce îți doresc! 🙂

      Like

  3. Mela draga, ascultand acest cantec mi-ai alinat dorul de tine si de Dumnezeu! El sa va binecuvinteze mereu si o continua propasire spirituala va doresc! te imbratisez cu drag! mereu vei avea un loc special in inimioara mea, sora mea draga! 🙂

    Like

    1. Dragă Amy, mulțumesc pentru cuvintele. Mi-am amintit de misiunea noastră noastră în republica Moldova.:). Ce cadru binecuvântat de a ne cunoaște. Domnul să îți binecuvânteze în continuare soțul și copilașii voștri. Te îmbrățișez cu drag. Mi-ar place să ne vedem:).

      Like

  4. Imi era dor sa te aud. Mai aud cateodata pe unde radio cantarile care le-am inregistrat impreuna… Si mi-e ata de dor sa te reintalnesc… Dar Domnul m-a mangaiat prin a te asculta iar, dupa cativa ani buni de cand te-am vazut. Fii binecuvantata si va doresc multa pace cu Domnul Isus!

    Like

  5. Eşti delicată şi pari plăpândă, nu mă gândeam că ai o voce cu asemnea timbru, sunt plăcut surprinsă! 🙂 Pictezi, cânţi, scrii…Domnul te-a înzestrat tare frumos!

    Like

    1. Da, Suntem ai Domnului cu tot ce suntem și avem. Dragă Mariana, puneți toate talentele cu care El te-a înzestrat, în slujba Lui și mare îți va fi răsplata la sfârșit! Te pup. O zi binecuvântată îți doresc! 🙂

      Like

  6. Esti un om binecuvantat. Duhul Sfant ti-a dat mai multe haruri pe care le folosesti si uite asa ne bucuram si noi pentru ca ai inteles ca tot ce ne este dat trebuie sa impartim cu ceilalti.

    Like

    1. Dragă Beta, Dumnezeu ne va cere socoteală de ceea ce am lucrat pentru El. Pașii Lui se apropie sa vină. Fie ca la sfârșit să auzim cuvintele : “Bine rob bun și credincios ” 🙂 Îți doresc o călăuzire a Domnului în tot ceea ce faci. Te pup 🙂

      Like

  7. Draga Melania , mi-e greu sa asociez vocea ta profunda cu finetea figurii tale , dar Dumnezeu da daruri minunate si de aceea oamenii sunt minunati ca voi . Foarte frumos , va doresc numai binele.

    Like

  8. Draga Melania,
    am vazut ca ai urmarit postul meu cu ,,O romanca…”
    mai stii ceva de Delia Crisan?
    poti sa imi scrii ce stii?
    thanks,
    ana
    anatataranadras.com

    Like

Lasă un răspuns