Tu și El!

Există un loc unde poți fi tu însuți,

unde înțelegi că ești iubit și apreciat fără ca să depui vreun efort,

unde primești iertare deplină fără ca să ți se mai amintească vreodată greșeala făcută.

Aici speranța ți se reaprinde, gândirea trece printr-un proces al schimbării în bine și devii conștient de faptul că viitorul îți este în mâini sigure.

Ori de câte ori i-am trecut pragul m-a întâmpinat cu căldură și cu ușile larg deschise.

Îmi doresc să te iau cu mine în acest loc de odihnă!

Doar de aici primești resursele necesare pentru ca să îți trăiești viața la un standard cât mai înalt!

Cum să nu caut să poposesc cât mai mult în această prezență a lui Dumnezeu care mi-e atât de benefică?

Melania L.
 
Practicing-the-Presence-of-God

17 thoughts on “Tu și El!

  1. Ce adevar glorios ! El este gata oricand sa ne asculte,sa ne dea atentia pe care o dorim,sa ne stranga la pieptul Lui simtindu-I
    iubirea,isi intinte bratele sa ne apere …..Ce minunat sa stai mereu in prezenta Tatalui! …ajuta-ne Doamne sa iti simtim lipsa atunci cand neglijam intalnirea cu Tine.:)

    Like

  2. Această mică povestioară mă duce imediat cu gândul la acel pasaj din Apocalipsa 21: 10- 27 unde ne descrie atât de frumos Cetatea sfântă.. ceea ce ne aşteaptă după atâta durere, suferinţă şi râuri de lacrimi curse pe feţele noastre! Este frumos să ştii că după toate acestea, te aşteaptă Mirele şi împreună petrecem vom petrece veşnicia în Gloria Sa!! Şi aici pe pământ, ni se revelează numai un fărâmă din această veşnicie care ne aşteaptă, asta doar dacă stăm în prezenţa Sa care este atât de scumpă!
    Foarte frumos, Melania!

    Like

  3. Vorbești precum cineva care a găsit acest loc… Poate, îl putem găsi câteodată, dar ce greu este să îl păstrăm ! Aceasta e adevărata luptă.

    Like

  4. În acest loc eu vorbesc cu Tata, cel care este Creatorul Universului…am devenit copilul Lui prin acceptarea Fiului său Isus ca Domn și Mântuitor al vieții mele. Având o relație cu El prin rugăciune și citirea Bibliei îi văd caracterul și înțeleg ce dorește de la viața mea. Prin faptul că și-a dat Fiul să moară în locul meu asta ar trebui să mă determine să trăiesc diferit prin ascultare de poruncile Lui. Biblia spune căci despărțiți de Domnul nu putem face nimic.!
    Cât de des stau și vorbesc cu El asta se va reflecta în fiecare aspect al vieții mele. 🙂
    Dumnezeu să te copleșească cu dragostea Sa ! O zi minunată îți doresc! 🙂

    Like

  5. asa mult imi doresc si eu sa ma bucur de prezenta lui intrun astfel de loc dar mai sint unele pacate constiente care ma tin ma rog sa ma isbaveasca dar de citeori incepe sa ma lucreze fug si zic las altadata si iar ma rog dar ma si ascund in acelasi timp cine sa mai ma inteleaga?eu nici atiit

    Like

Lasă un răspuns