22 thoughts on “Fii înțelept!

  1. Minunate sunt gandurile tale, draga Melania si atat de adevarate!
    Iti multumesc mult pentru ca ai impartasit cu noi!
    O seara minunata iti doresc si multe binecuvatari! 🙂

    Like

  2. Hehe… Mi-e plina desaga de margaritare:):) debea o sa urc pe treptele acelea minunate:):) faine cuvinte, faina imaginea!!! Te pup Melaniuca!!!!

    Like

  3. Melania,
    Domnul sa te binecuvinteze pentru lucrarea minunata pe care o faci. Fiecare mesaj pe care il lasi este o marturie si o incurajare pentru mine.
    Keep up the awesome job God has called you to do!

    Love,
    Sorina Pantis

    Like

  4. Dragă Sorina, mă bucur mult pentru faptul că scrierile mele îți sunt de folos :). Domnul, minunatul nostru Împărat merită totul. El să binecuvânteze căsnicia ta ! Te îmbrățișez cu drag! 🙂

    Like

  5. Uitandu’ma la aceste ganduri… si evaluandu’mi putin viata am ajuns la concluzia ca desaga mea e plina cu pietre… pentru ca de prea multe ori n’am avut curajul sa lupt pentru margaritare! Ma rog ca Domnul sa ma ajute sa valorific timpul! O zi minunata si tie!

    Like

  6. Recunoașterea faptului că nu ai făcut ceea ce trebuia să faci, e un pas bun în procesul schimbării. Cred că fiecare din noi avem de lucru în privința valorificării timpului. Doamne ajută-ne spun și eu! Fii binecuvântată Sorina!

    Like

  7. frumos ai scris, imi cer scuze ca eu nu am trecut pana acum pe aici, doar ca nu prea am timp si dispozitie ca sa citesc…. dar iti multumesc pentru comentarii, si referitor la ultimul, trec printr-o perioada dificila si am cateva persoane care sa fie langa mine, doar ca trebuie sa iau niste decizii si nu stiu cum sa le impart, problema cu Dumnezeu e ca ma simt un pic departe de El, si desi incerc sa ma bazez pe El tot singura incerc sa rezolv lucrurile, nu stiu cum sa le dau drumul, sa le las cu totul in grija Lui.
    O seara frumoasa si tie!

    Like

Lasă un răspuns