Slujirea aproapelui!

MelaLinesTransparent
Se poate spera la o viață mai bună? Se aude glasul soțului și al soției care sătui fiind de lipsa de respect și de dragoste pe care au experimentat-o în relația de cuplu au devenit frustrați, nemaisperând la un viitor mai bun. Este copilul care din cauza abuzurilor fizice sau verbale pricinuite de părinți sau prieteni se izolează și suferă în tăcere, întrebându-se de rostul existenței lui pe pământ și în anumite cazuri fuge de acasă și își găsește adăpost undeva pe stradă unde ajunge într-o stare și mai critică. Sunt bătrânii care sunt neglijați atât de mult de societate și care așteaptă ca cineva să-i susțină. E familia care din cauza lipsei de bani a ajuns la limita subzistenței.
Îți inspiră ceva toate aceste situații? Inima ta devine sensibilă și este gata să se implice pentru ca situația să se schimbe în toate aceste cazuri? Pui și tu umărul pentru ca lucrurile să se îmbunătățească sau ești unul care te lăfăi în bine tratând această situație cu multă indiferență? Ai un cuvânt pentru ei, ai o mână liberă, o oră din timpul tău, o sumă de bani care să le acopere nevoia de pâine?
Oricare ar fi problema cuiva și ți s-ar cere ajutorul, indiferent de natura lui, și fără a ține cont de timp și oră, te rog, RĂSPUNDE!
Poate e ultima ta ocazie de a sluji acelei persoane! Poate reușita, vindecarea sufletească, sau salvarea persoanei din postura de a înfăptui ceva oribil depinde de răspunsul tău.
Fii sensibil la vocea lui Dumnezeu, ascultă-L, și înfăptuiește ceea ce îți spune, chiar dacă asta ar însemna să renunți la multe din planurile tale.
Vrei să te încingi cu ștergarul și să speli picioarele semenilor tăi? Eu cunosc Persoana care a realizat acest lucru fără cusur și la modul cel mai umil, condus fiind de o dragoste autentică pentru omenire. Această dragoste de Fiu de Dumnezeu te motivează și pe tine să acționezi la fel?
Urmează exemplu Stăpânului tău, identifică-te cu problema semenilor tăi, asigură-i de susținere pentru ca într-adevăr să experimenteze dragostea pe care o deține trupul lui Hristos.
Viața înseamnă să-l iubești pe Dumnezeu cu toată inima ta, cu tot cugetul și sufletul tău, iar pe aproapele tău ca pe tine însuți!
                                                                                             Melania L.
MelaLinesTransparent

 

Advertisements

8 thoughts on “Slujirea aproapelui!

  1. Slava Domnului ca, la intrebarea ta, din prima parte a postarii, pot raspunde cu un categoric si din tot sufletul: DA! 🙂 Ceea ce le doresc si (cat mai multor) altora, caci satisfactiile depasesc cu mult prea mult “investitiile”! 😉 Nu am apucat inca sa citesc prea multe… dar asa, din prima, am senzatia ca vibram pe aceeasi coarda a Harpei Creatorului… 😉 Bucuroasa de cunostinta! 🙂

    Like

Lasă un răspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s