O mână întinsă pentru cei vârstnici !

MelaLinesTransparent

Să fii asemenea lui Isus este atunci când inima ta bate și pentru cei mai puțini tineri care de multe ori sunt respinși, deoarece se consideră că potențialul lor este diminuat, și nu mai pot dărui prea mult. Este adevărat că unii dintre vârstnici au sănătatea fizică precară, iar alții sunt afectați de anumite maladii, dar acest fapt nu te îndreptățește să le subestimezi valoarea. Ar fi nedrept să uiți cum s-au investit în tine încă de când ai fost copil.  Mâinile lor bătătorite de muncă dacă dorești să le observi, ți-ar vorbi mult. Casa unde locuiești, profesia pe care o ai, la toate acestea au avut o contribuiție si părintii tăi?
Indiferent în ce etapă a vieții ne-am afla nevoia de a fi iubiți și acceptati va fi prezentă în noi.
Sunt pline centrele de îngrijire de bătrâni ce au nevoie de dragoste și de cineva care să le arate că este interesat de soarta lor.
Unii din ei ajung  într-o stare deplorabilă, încât privind din exterior și analizând lucrurile îți spui că nu e normal ca situația să arate în felul acesta. Și stai în fața lor auzindu-i cum rostesc anumite cuvinte din care înțelegi că tânjesc după prezența celor pe care i-au crescut cu atâta grijă. Și unii din cei așteptați cu atâta dor, poate nu-și mai fac vreodată prezența.
Iar dacă ești acea persoană care nu ai avut părinții alături atunci când nevoia ta era acută, să nu profiți de această experiență dureroasă și să le răspunzi cu aceeași monedă, deoarece acest ciclu vicios trebuie întrerupt, pentru ca să nu afecteze și generațiile ce vor veni după tine.
Dăruiește-i lui Isus inima ta rănită, cauzată de indiferența lor față de tine, și El ți-o va vindeca complet, pentru ca mai apoi să le poți sluji cu dragoste și fără resentimente.
Tu, pe ce criteriu poți accepta și iubi o persoană, și care ar fi limita de investire în viața ei?
Dacă ești tânăr nu uita că vine vremea când vei încărunți, iar dacă faci deja parte din categoria celor mai înaintați în vârstă, verifică-te și vezi dacă ai făcut tot ceea ce ai putut face spre binele copilului tău.
Astăzi, tu poți lua decizia de a salva suflete!
                                                                         Melania L.
MelaLinesTransparent
                                                                               

images

4 thoughts on “O mână întinsă pentru cei vârstnici !

  1. Asa este, in viata fie ca ne dam seama fie ca nu ,lasam urme in viata celor care vin dupa noi,si altii au lasat urme in viata noastra.Imi place si fara sa ma fortez fac aceasta oridecate ori am ocazia,ma plec cu gingasie si iubire spre copii amintindu-mi ca si eu am trecut pe acolo iar atunci cand am ocazia sa intalnesc pe cineva mai in varsta ,batran de zile ,ma port cu respect si consideratie fiind constienta ca si eu o sa ajung acele vremuri….

    Like

  2. Nu exista criterii de iubire, de acceptare…. sau n-ar trebui sa existe.
    De multe ori insa uitam si facem, repetat, aceeasi greseala: ignoram. Ma includ in acest “noi”.

    Like

Lasă un răspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s